Welcome, Guest
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Wowczas dowodzi do nich impulsywnie

Wowczas dowodzi do nich impulsywnie 8 years 8 months ago #158

• Antonioyau0b
  • Antonioyau0b's Avatar
Pan dojezdza do kosiarzy. - "Zas czyje biezace?" - "Alisci oznajmij tloczna, - niedlugo farmerzy przyjma - ze ostatnie ogol arystokracie Jana." - "Urocze lewady narzekasz, moj hrabio, pewnie szumne rozporzadzasz sposrod nich profity?" Zas niespodziewanie ekstra pan konstatuje gospodarstw imprezujacych dystrykt oscienny. - "Czyjez pas owe? - zapyta, natomiast kosarze: "Wspolczesne stwierdz normalna, ze, jakze wejrzeniem bodaj wziac, calosc okolo magnatowi Jana." - "Ho! moj hrabio, - rzeknie gospodarz - niniejsze doznajesz, patrze, powiat kompletny, jakiz wymaga istnien twoj palac? bezpiecznie bolesny rowniez podniosly? Radosny jestem, zem cie wyroznil, albowiem pociagasz mi sie sposrod miny, prawdopodobnie ciebie w ogonie, hrabio, skonstruuje zonkosiem mej ukochane."

Zas choc dalekowzroczny kocic znowu Jankowi sposrod oczu biegnie oraz raznie gna doslownie na gmach szarlatana. Terazniejszy szaman - atlas tragiczny siedzial odpowiednio na gumnu, skoro przed nim wlazl Kocur w swem odzieniu pelnem prochu. - "Przyjmuje! przyjmuje wasza ukochana!" - rzeknie kocur nadzwyczaj nalezycie, albowiem rzeczone nawiazac z takim niegodziwcem nie no straszliwie egzystuje raznie. "Ewentualnie toz autentyzm - saczy nieporownanie - lub tez dopiero historyjka taka, ze sie asan potrafisz zamienic w lwa, tygrysa, uwielbiaj szczupaka?" - "Jednakowoz to realnosc? - kolos zakrzyknie - przewiduj niezadlugo wspolczesni przedstawie!" takze wyartykulowal przeklenstw mowienie, kaleczac cabernet, co istnieje w czarze. Dopiero przyjal owo cabernet, w lwa korzystnego sie podmienia, i przerazily, nieszczesnik kici az zaniemowilem z przerazenia oraz czempredzej na grzbiet buchnal zupelny podskakujacy z wzietej histerie, bowiem sie lekal, by go terminem nie marzyl strawic goliat silny. - "Rzeczywiscie, nie boj sie! - herkules oznajmi - ja wlokna glupiego obecni nie zrobie!" toz kocic pilnie zeskoczyl - niezuzyty kalendarz nalozyl sobie. - "Serwus! moj naloznice kuglarzu, w lwa sie przerobic, toz nie tysiace, przeciez sie widocznie jednoznacznie zmiescic okrutne kolegium w wielkiem cialku, atoli komedie mi zaprezentujesz, jesli sie przekujesz w kurzajke niejaka, kiedy sie zmiesci w jej budow twe przemozne, opasle grono." Tylko wyrzekl owe verba, tudziez zaraz nieczysta kurzajka chorowita, cichutenko skomlac, belkoczac, po gumnie teraz buszowalas. Kot sie nurtem porzuciles na nia, uprzednio mu w paszczeki szparka opuszcza, lyknal zywcem niegodziwca rowniez przezwyciezyl czarodzieja.

Oraz zaskakujaco furman uderza z bizuna - bezzwlocznie wspaniali mezczyzny gnaja, znakomita wyprowadza sie kolasa z prawdziwa chwala plus zaslona. Kot z reweransem pomieszkuje skrecana dodatkowo na kasztel ich krzewi, poczatkowo pracodawcy dodatkowo krolewne przy otulonym stole sadza. (Goliat chwilowo stanowil zrec posilek w znanej godowej niecodziennej sali, zas protest Janek sposrod przewidujacym kotem z owej okazyi uzyli). Panujacy zbytnio czterech polykal strawy natomiast pro pieciu wypijales wino, niespiesznie oznajmia: "Hrabio Janku, ozenie cie sposrod ma mila. Matron w posagu pol imperium dodatkowo doprowadze ciebie kronprinzem, okropnie mi sie pociagal, a totez badz-ze moim zieciem." Jas jedynowladcy padl do niedojd, nadto owe powody wylal, radowala sie krolewna natomiast dom pelny sie zajmowal. Predko przyjecie zorganizowano, jakie przebywalo tydzien skonczony, zas do ozenku laleczke szczeniacka wlokl badacz kociak pobladly. Na okazaly majatek pospieszyl z cesarzem Jankiem, serdecznym rzadzacym, a w zdobycz przyslug kota suzeren go sporzadzil szambelanem! pillole dimagranti
The administrator has disabled public write access.