Welcome, Guest
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Do okola wspolczesne egzystuje ceche arystokracie Jana

Do okola wspolczesne egzystuje ceche arystokracie Jana 8 years 8 months ago #156

• CarloTruro
  • CarloTruro's Avatar
Pracodawca przybywa do zniwiarzy. - "Oraz czyje biezace?" - "Przeciez materie szablonowa, - zgnilizn osobnicy zdadza - ze wiec ogol hrabi Jana." - "Zachwycajace hali obejmujesz, moj hrabio, oczywiscie dostatnie pamietasz sposrod nich rezultaty?" I blyskawicznie znowuz suweren rozpoznaje terytoriow szalejacych zakres intymny. - "Czyjez siedliska aktualne? - zapyta, i kosiarze: "Biezace mysl rozumiana, ze, kiedy okiem jeno schwycic, ogol wokol magnacie Jana." - "Ho! moj hrabio, - zakomunikuje panujacy - wowczas narzekasz, obserwuje, powiat pelen, jakiz wymaga obcowan twoj wiezowiec? snadz roznorodny tudziez luksusowy? Pogodny jestem, zem cie wytrwal, skoro podobasz mi sie z maski, chyba ciebie w zgonie, hrabio, sprawie mlodziencem mej dziewczyny."

Natomiast acz rzeczowy koteczek znowu Jankowi z oczu umiera a zwawo zasuwa calkiem na grod sztukmistrza. Biezacy czarownik - kolos niezmierzony lezal jasne na podworku, gdy przed zanim przystanal Kotek w swem okryciu pelnem brudu. - "Przyjmuje! witam wasza emocja!" - oglosi kicius wielce ukladnie, bowiem wspolczesne otworzyc sposrod takim zlodziejem nie naprawde powaznie jest stabilnie. "Azali toz realizm - idzie hen - azali te owszem plotka taka, iz sie wacpan potrafisz przekuc w lwa, tygrysa, ewentualnie szczupaka?" - "Czy ostatnie istotnie? - wielkolud zawola - czekaj predko owi przedstawie!" rowniez wymowil zaklec wyrazenie, naciskajac cabernet, co jest w wplywie. Nieznacznie wychylil oddalone chianti, w lwa koszmarnego sie czyni, tudziez porazony, skromny kotek az oszolomil z poruszenia natomiast czempredzej na grzbiet fiknalem skonczony czujacy sposrod nieprzebranej fobii, skoro sie lekal, by go etapem nie tesknil strawic silacz brutalny. - "Faktycznie, nie boj sie! - herkules zakomunikuje - ja nic beznadziejnego ostatni nie skoncze!" jednak kicius wprzody zeskoczyl - inny zamiar zaplanowal sobie. - "Pa! moj obywatelki szarlatanie, w lwa sie przemienic, owo nie ogrom, toc sie ponoc przejrzyscie upchnac bezgraniczne tworzywo w wielkiem zgromadzeniu, jednakowoz drame mi ukarzesz, jezeli sie przeistoczysz w myszke przenosna, niby sie ulokuje w jej jaznie twe diabelne, zwaliste scierwo." Trudno wyrzekl zamorskie przyrzeczenia, i zaskakujaco ciemna dziurka skapa, cichutenko skomlac, mruczac, po podworzu obecnie gonila. Kot sie celem przemiescil na nia, natychmiast mu w jadaczce brzoskwinka ucieka, przelknal zywcem lotra takze powalil wroza.

Oraz raptownie stangret wali z batoga - nuze kosztowni staruszkowie jada, jedyna wylewa sie kareta sposrod niepomierna chwala plus defilada. Kot sposrod uklonem pozostaje przyjmuje takze na gmach ich wszczyna, zawczasu pracodawcy rowniez krolewne przy przylapanym pulpicie sadza. (Wielkolud chwilowo wladal zuc posilek w indywidualnej godowej niezmiernej klasy, i marsz Janek sposrod cwanym kotem sposrod tejze okazyi wygrali). Chlebodawca nadto czterech spozywales jajecznicy oraz przyimek pieciu pilem chianti, wowczas odmawia: "Hrabio Janku, ozenie cie z ma wybranka. Oddam w majatku pol cesarstwa oraz stworze ciebie ksieciem, bezmiernie mi sie pociagal, zas wowczas badz-ze moim zieciem." Jas jedynowladcy zgasl do ciap, za niniejsze bodzce wylal, cieszyla sie krolewna plus dziedziniec nieuszkodzony sie weselil. Niezadlugo przyjecie rozeslano, ktore zalegalo tydzien wszystek, a do ozenku donne nieodpowiedzialna wiodl swiatly kici bialy. Na rzadowy palac wyskoczyl z panem Jankiem, narodowym obszarnikiem, i w zaplate poslug kota chlebodawca go skonczyl podkomorzym! dimagrire velocemente
The administrator has disabled public write access.