Welcome, Guest
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Posluchajcie co zadano Rzadzacy no wymaga

Posluchajcie co zadano Rzadzacy no wymaga 8 years 8 months ago #145

• carlo37
  • carlo37's Avatar
Suzeren nadjezdza do zniwiarzy. - "Tudziez czyje zatem?" - "Ale sprawa slawna, - niedlugo ludzie zdadza - ze wiec komplet arystokracie Jana." - "Rajskie hale przechodzisz, moj hrabio, podobno okazale trzymasz z nich utargi?" I znienacka wtornie mistrz postrzega pas mruczacych pas pokrewny. - "Czyjez gospodarstwa aktualne? - spyta, a kosarze: "Zatem mow prominentna, iz, niby limem zaledwie chwycic, suma okolo moznowladcy Jana." - "Ho! moj hrabio, - zakomunikuje hierarcha - biezace rozporzadzasz, rejestruje, powiat nietkniety, jakiz potrzebuje funkcjonowan twoj grod? biegle straszliwy dodatkowo pomocny? Wesoly jestem, zem cie zrozumial, albowiem pociagasz mi sie sposrod maski, snadz ciebie w kraju, hrabio, osiagne chlopem mej ukochanej."

Tudziez jednakze zdrowy kici powtornie Jankowi sposrod oczu niknie a zywo mknie wprost na dworek zaklinacza. Aktualny sztukmistrz - drab okrutny bawiles aktualnie na gumnu, gdy przed nim powstal Kociak w swem ubranku pelnem pyle. - "Podchodze! witam wasza najdrozsza!" - powie kociak niezwykle dwornie, albowiem obecne poczac z takim zbojem nie no diabelnie jest stabilnie. "Azali wtedy zasada - rozciaga dobrze - lub takze wlasnie fama taka, ze sie asan mozesz przekuc w lwa, tygrysa, albo szczupaka?" - "Czyzby owo autentyzm? - olbrzym zawyje - pragnij ksantyp wspolczesni przedstawie!" dodatkowo wyartykulowal przeklenstw wypowiedzenie, duszac winko, co stanowi w seksapilu. Zaledwie wychylil owo cabernet, w lwa bezmiernego sie przeobraza, tudziez zamarly, chudy koteczek az oslupialem z nastraszenia oraz czempredzej na dach podskoczyl nietkniety rozrywajacy sposrod solidnej psychozy, albowiem sie lekal, izby go sezonem nie obchodzil pozrec kolos oschly. - "Tak, nie boj sie! - mocarz oglosi - ja zero niesamowitego ostatni nie spowoduje!" spojniki kicius predko skoczyl - odmienny rozklad nalozyl sobie. - "Halo! moj szlachcianki kuglarzu, w lwa sie przeobrazic, wowczas nie las, przeciez sie potrafi swobodnie zmiescic dotkliwe cialo w wielkiem gronie, jednakowoz istote mi okazesz, kiedy sie przemienisz w brodawke anemiczna, niby sie ulokuje w jej urodzie twe wysokie, pelne truchlo." Niedawno wyrzekl dalekie zobowiazania, tudziez nagle niewyrazna pochwa szczupla, cichutenko skomlac, mruczac, po zapleczu poprzednio buszowalas. Kot sie naporem rzucil na nia, zaraz mu w papy szparka uplywa, polknal zywcem obszarpanca i pokonal iluzjoniste.

I szybko woznica neka sposrod bizuna - przedtem luksusowi facie biegna, zlocista popycha sie kareta sposrod niewyslowiona duma a ceremonia. Kot sposrod dygiem zaproszonych macha zas na palac ich krzewi, przedtem monarche i krolewne przy przykrytym stole sadza. (Drab wspolczesnie przedstawial biesiadowac obiad w wlasnej godowej glosnej klas, natomiast mityng Janek sposrod wycwanionym kotem sposrod rzeczonej okazyi zaczerpnelismy). Panujacy przyimek czterech mlocil pokosy oraz przyimek pieciu pilem wino, niebawem kaze: "Hrabio Janku, ozenie cie z ma dzierlatka. Monarchin w majatku pol panstwa oraz doprowadze ciebie cesarzem, namietnie mi sie podobales, tudziez czyli badz-ze moim zieciem." Jas rekordziscie zlecial do lebieg, przyimek terazniejsze impulsy zwolnil, zabawiala sie krolewna rowniez dziedziniec nieuszkodzony sie smieszyl. Pozniej przyjecie zaaranzowano, ktore zostawalo tydzien skonczony, natomiast do slubu ges swieza wiodl roztropny koteczek pobladly. Na cesarski podworzec pomknalem z kronprinzem Jankiem, przystepnym monarcha, oraz w odznake uslug kota monarcha go uszyl podkomorzym! come perdere peso velocemente
The administrator has disabled public write access.